Januar, februar, marts og april. Kan du ligesom jeg heller ikke forstå, hvor tiden bliver af??!

En hardcore uge, energibombe og handyman-projekter :-)

Mandag d. 11-04-2016

Så er den weekend overstået. Det har været en dejlig en af slagsen.

Sidste uge var ret hardcore. Jeg havde enormt meget om ørene, og mine dage var lange. Men alligevel så har mit overskud og energiniveau aldrig været bedre.

Kender i ikke det der med, at jo mindre man har at tage sig til, jo mere lad bliver man? Det sker i hvert fald for mig. Og eftersom jeg har haft så travlt den sidste uge, men stadig har haft overskud og energi til meget mere, viser bare at det er sandt. For torsdag – efter at have siddet i 8 timer og skrevet engelskopgave, så hoppede jeg i løbetøjet og tog lige 5 km. Og da jeg kom hjem, trænede jeg i ca 40 min. Fredag var jeg så på skolen kl 9 for at lave gruppearbejde, og tog direkte på arbejde kl 15 til kl 23. Lørdag var vi til min svigerindes 40 års fødselsdag. Det var hyggeligt 🙂 Da vi kom hjem, lod jeg lige manden tage en lur, inden han skulle på job, inden jeg hev støvsugeren frem 😛

12968801_10154189100617526_860439898_n12980640_10154189098387526_727455806_n

Så snart han slog øjnene op, startede jeg fluks støvsugeren. Bagefter vaskede jeg gulv i hele hytten, jeg tørrede alle overflader og karme af, jeg vaskede tøj, ryddede op og opvaskeren kørte samtidig – Ålehytten skinner kan jeg godt sige jer. Så tog jeg også en omgang træning, inden jeg lavede mad, og kl 19 kom mine forældre til aftenkaffe. Da de daffede, gik jeg ned, og snoldede, gik tilbage til hytten, tændte stearinlys, og hoppede under dynen, og tændte for computeren – det var blevet tid til at se Zulu awards.

I går tog Pede afsted ved 11 tiden for at mødes med sin studiegruppe. Jeg blev hjemme, og tog den med ro – lige ind til min veninde Sofie havde brug for et ‘afbræk’ fra sin sygdom 🙂

Da Sofie var gået, gik jeg handyman-amok. De hylder jeg havde købt på min IKEA tur med min veninde, Trine-Emilie, i mandags skulle op at hænge – og det kom de så i går. Eller i hvert fald to af dem. Én i køkkenet og én i soveværelset. Ihh det pyntede. Den sidste har jeg planer om, skal hænge på badeværelset, men den er ligesom for lang. Så det må jeg se, om ikke jeg kan løse 😛

12980551_10154189098502526_1390195587_n12992294_10154189098507526_1751962685_n

Og min energi vil ingen ende tage. Det er en ret vild følelse. Måske det gode vejr, forårsfornemmelserne og alle de gode ting og begivenheder jeg har i vente, også er med til at give mig energi. Det føles fantastisk, og lige nu føler jeg at hele verden bare kan komme an.

Dagen i dag skal gå med at få læst en masse, skrevet noter og læst lidt mere. Jeg skal ordne hemmelige ting, og så skal jeg på arbejde senere. Det medfører, at jeg desværre går glip af fejringen af min svoger, Thomas eller Timis som vi så fint kalder ham, som har fødselsdag i dag 🙂 Timis – hurra og stort tillykke på din dag (flag, trut og konfetti). 😉

God dag derude – nyd for søren det gode vejr så meget som muligt.

//Grønland

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar, februar, marts og april. Kan du ligesom jeg heller ikke forstå, hvor tiden bliver af??!